HENKILÖKUNTA
Käytän palveluissa *Dermaviduals* kosmetiikka. Tuotteet eivät sisältää säilöntäaineita, emulgaattoreita, amiineja, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita tai hajusteita. Myös käytän saksalaista, espanjalaista ja italialaista kosmetiikkaa.
Puhun suomea, viroa, venäjää.
Tervetuloa!
Oksana Leonova
Kosmetologi, hieroja, ripsientekijä
Olen ammattilainen parturi-kampaaja. Minulla on iso työkokemus palvelualassa. Pystyn helposti kommunikoimaan erilaisten ihmisten kanssa. Eri asiakasryhmille omaa lähestymistapaa. Olen energinen ja elämäniloinen ihminen. Sännöllisesti osallistun erilaisissa ammattikurssissa, joissa kehitän omaa taitoni. Erilaisten muotinäytöksen osallistuja kun hairstylist. Puhun suomea, viroa, venäjää ja englantia. Tervetuloa!
Viktoria Vialan
Parturi-Kampaaja
Olen hiusalan perustutkinnon suorittanut yrittäjä ja parturi/kampaaja. Olen energinen ja puhelias ihminen ja työskentely sujuu minulta kaikenikäisten asiakkaiden kanssa. Puhun suomea, viroa, venäjää ja englantia.
Tervetuloa!https://www.facebook.com/profile.php?id=100051498353453

https://instagram.com/avealtvalja?igshid=ZDdkNTZiNTM

Ave Altvälja
Parturi-Kampaaja
Olen parturi-kampaaja.
Puhun viroa, suomea, venäjää.
Christina Pajumägi
Parturi-Kampaaja
Olen sertifioitu ja diplomikoulutuksia suorittanut depilaatioexpertti 2015 vuodesta. Olen saanut koulutuksen (Lash & brow lift ) ja käytän espanjalaista Thuya-tuotemerkkiä, josta löytyvät omat laadukkaat tuotteet.
Puhun englantia ja venäjää.
Elena Epifanova
Depilaatiohoitoja,
SPA- sokerointi Vahaus SKIN'S
Kulmakarvojen ja ripsien laminointi + botox
Jalkahoitaja ja manikyyritekijä
sekä Rakennekynsien mestari
Työkokemus tällä alalla
1996v. alkaen.
Puhun suomea, venäjää.
Tervetuloa!

Karine Kurepin
Made on
Tilda